Termeni si conditii de utilizare

DEFINIȚII

  • Eoricod.ro este un site de prezentare al serviciilor de obtinere cod EORI, modificare cod EORI, obtinere cod EORI – GB.
  • Utilizator este acea persoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ul eoricod.ro cu scopul de a contracta serviciile de a obtinere codul EORI, de a modifica codul EORI sau de a obtine codul EORI – GB.
  • DESPRE NOI – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului eoricod.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la experiența și pregătirea detinuta pentru prestarea serviciilor in cauza.
  • OBTINERE COD EORI – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de obtinere cod EORI precum documentele necesare, costul serviciilor si durata de timp pentru obtinerea unui cod EORI.
  • OBTINERE COD EORI – GB – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de obtinere cod EORI – GB precum documente necesare, costul serviciilor si durata de timp pentru obtinerea unui cod EORI – GB.
  • MODIFICARE COD EORI – reprezinta acea sectiune din cadrul site-ului prin care sunt detaliate aspecte ce tin de serviciul de modificare cod EORI precum documente necesare, costul serviciilor si durata de timp pentru modificarea codului EORI.
  • BLOG – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului eoricod.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la diferite subiecte juridice.
  • CONTACT – reprezintă acea secțiune din cadrul site-ului eoricod.ro prin intermediul căreia sunt puse la dispoziție utilizatorului informații cu privire la datele de contact ale prestatorului de servicii.

Utilizatorul se obligă ca prin folosirea site-ului eoricod.ro să nu reproducă sau să folosească materialele prezentate pe prezentul site, fără acordul administratorului site-ului sau fără a solicita acordul în acest sens.

Prin accesarea serviciilor prezentate pe site-ul eoricod.ro sunteti de acord cu termenii privind pretul serviciilor, termenul de obtinere a codurilor EORI (oricare ar fi varianta de obtinere, cod EORI nou, cod EORI – GB sau obtinerea unui cod EORI ca urmare a modificarii datelor  unei societati) si cu termenii si conditiile prezentate mai sus.