Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

  1. Cine suntem? Ce facem?

Eoricod.ro este un site de prezentare al serviciilor de obtinere cod eori. Site-ul este detinut de un cabinet de avocatura, prin urmare va respecta toate elementele de confidentialitate si va proteja interesele clientilor, in sensul protejarii confidentialitatii datorita faptului ca ne supunem statutului profesiei de avocat care presupune respectarea confidentialitatii clientilor.

Ce date colectăm? De ce le colectăm?

Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul tocmai pentru a putea imbunatati capacitatea noastra de a putea oferi serviciile in cauza.

Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai în regulă atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte informații juridice să vă oferim.

2. Formularul de contact

Formularul de contact este folosit de către noi pentru a va putea ajuta in procedura de obtinere cod EORI.

Informațiile pe care dvs. ni le furnizați sunt confidențiale așa cum prevede Legea nr. 51/1995 privind ,,Organizarea și exercitarea profesiei de avocat”.

Informatiile pe care le colectam cu acordul dvs. sunt numele, prenumele, numarul de telefon si adresa de email.

Aceste informatii nu sunt pastrate mai mult de 30 de zile tocmai pentru a putea colabora in sensul obtinerii codului EORI, a modificarii codului EORI sau a obtinerii codului EORI-GB

3. De la cine obținem aceste date?

Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics.

4. Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?

Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’, această opțiune o poți regăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

5. Ce legislație respectăm?

Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, precum si orice alte norme sau legislatie in vigoare privind protectia confidentialitatii datelor.